Seura-asut


Ohjeistus joukkueiden pukeutumiseen:

Joukkueiden tulee peleissä, turnauksissa ja kuvauksissa pukeutua Puman varusteisiin. Peliasu oltava kaikilla pelaajilla seuraava: Seuran punavalkoinen pelipaita, shortsit ja sukat. Jos sääolot tai pakottava tarve pitkille housuille, tulee ne olla mustat ja tuotemerkkinä ainoastaan Puman logo näkyvissä. Joukkueet, joilla on ns. vieras/kakkospaita, käytetään vain silloin, mikäli paidan väritys on kotijoukkueen kanssa niin yhteneväinen, että tuomari ei anna varsinaiselle pelipaidalle hyväksyntää, jos joukkueella (leikkimaailman sarjat) ei ole ns. vieras/kakkospaitaa ja joudutaan käyttämään liivejä, koskee samat säännökset liivien ulkoasua, ei sponsorisopimusten vastaisia mainoksia. Myös vaihtopenkillä liivien tulee olla seuran ohjeistuksen mukaiset.

Turnausten ja pelien aikaan myös muu joukkuepukeutuminen suositeltavaa seura-asuissa, olemme silloin edustamassa joukkuetta ja seuraa. Mikäli ei ole mahdollista pukeutua seura-asuun, olisi suotavaa väritykseltään olla vastaava. Toisen seuran asuja ei matkoilla sallita.

Vaihtopenkkipukeutuminen kuuluu pelipukeutumiseen, valmentajat ja muut penkillä olevat toimihenkilöt pukeutuvat yhtenäiseen, mielellään seura-asuun. Mikäli eri tuotemerkki, on tunnisteet peitettävä, joukkueen peliasu niin kentällä kuin vaihtopenkillä on Puman, muut näkyvät tuotemerkit ja tunnisteet poistettuna/peitettynä. Samaten seuran sponsoroinnista poikkeavat muut logot/mainokset asusteissa poistettava tai peitettävä. Toisen seuran asusteet ehdottomasti kielletty.

Liikuttaessa joukkueena pelimatkoilla, toisen seuran asusteita ei sallita, muutoin varsinaiseen matkapukeutumiseen ei erityisiä säännöksiä, suositeltavaa olisi matkustaa yhtenäisessä asussa sillä peleissä ja turnauksissa edustamme joukkuetta ja seuraa.

Joukkuekuvauksissa joukkueen jäsenet ovat aina seura- tai peliasussa. Kaikki julkaisuun tulevat kuvat, internet ja lehdet, ei seurayhteydessä näkymässä saa olla toisen seuran tai vaatevalmistajan mainoksia.

2022 peliasuista paidoissa on näkyvissä tuotemerkki Puma, sponsorit: Painotalo Seiska ja Lähitapiola itä, vieras-/kakkospaidassa tuotemerkki Puma ja sponsorilogo teipparit.com (MainostoimistoTKD). Seura-asuissa tuotemerkki Puma, sponsorit Kesport ja Painotalo Seiska..

Harjoituksissa ei sallita toisen seuran asusteita, muutoin asu vapaa. Jos harjoitustilanteessa tulee kuvatuksi, kuvissa ei saa näkyä sponsorisäännösten vastaisia asuja.

Yhteisjoukkueiden osalta sääntö joukkueen oman ohjeistuksen mukaan, pyrkimys esiintyä emoseuran väreissä.

SEURAHINNAT 2022:

SEURA-ASUT:

Verkkahousut: 55,00 € (pelaajat ja toimihenkilöt 37,00 €) Unisex tai W

Verkkatakki: 60,00 € (pelaajat ja toimihenkilöt 50,00 €) Unisex

Treenipusero (lyh. vetoketju): 56,00 € (pelaajat ja toimihenkilöt 46,00 €) Unisex tai W

Treenipaita (lyhythihainen): 35,00 € (pelaajat ja toimihenkilöt 25,00 €) Unisex tai W

Toppatakki: 94 € (pelaajat ja toimihenkilöt 84,00 €) Unisex

Matkapaita (lyhythihainen,kaulus): 45,00 € (pelaajat ja toimihenkilöt 35,00 €) Unisex tai W

Varustekassi (koko ,Medium): 35,00€

Reppu: 30,00€

Kaikkiin asuihin lisäpainatuksena tuleva numeropainatus 5€/nro

PELIASUT:

Pelipaita (lyhythihainen,puna/valkea raidallinen) Unisex : 45,00€ Paita nimettömänä lainaan pelikauden ajaksi, palautetaan seuraan syyskauden päätteeksi. Vaurioituneet tai likaiset korvataan paidan normaalihinnasta. (pelaajan lunastaessa itselle nimipainatuksella, hinta 25,00€)

Pelipaita (lyhythihainen, [ns vieraspaita] musta) Unisex tai W : 45,00€ Vieraspaita T15 ja edustusjoukkueet! Paita nimettömänä lainaan pelikauden ajaksi, palautetan seuraan syyskauden päätteeksi. Vaurioituneet tai likaiset korvataan paidan normaalihinnasta. (pelaajan lunastaessa itselle nimipainatuksella, hinta 25,00€)

Shortsit: 25,00€ - Naisten malli 30,00 €

Sukat: 8,50€

MUUT SEURATUOTTEET:

Kaulaliina: 15,00 €

Kasvomaski: 18,00 € (3kpl/pakkaus)

Minipaita: 6,00 €

Lippalakki: 12,00 €

Pipo: 10,00 €

Tupsupipo: 15,00 €