Varustehankinnat parhaan palvelun Kesport Iisalmesta! PUMA seura-asujen ohella varusteet kaikkeen liikuntaan.

Yhteistyökumppanimme Kesport Iisalmi tarjoaa seuran jäsenkortilla etuja tuotevalikoimastaan, Edut saat Iisalmen Kesportista näyttämällä jäsenkorttiasi maksun yhteydessä.


Jätä yhteystietosi ja saat suklaalevyn!

LaPa -95:n yhteistyökumppani LähiTapiola Itä auttaa kartoittamaan perheellesi sopivan vakuutusturvan.

Pyydä yhteydenottoa tästä: lyyti.in/lapa95.

Yhteydenottolomakkeella annetaan omat tiedot LähiTapiola Itään, mistä pyynnön perusteella kaikkia seuran yhteydenottopyyntöjä käsittelevä LähiTapiola Idän myyjä soittaa ja kutsuu elämänturvatapaamiseen. LähiTapiola Itä tarjoaa kaikille yhteystietonsa lomakkeen kautta jättäneille R-kioskilta noudettavan suklaalevyn

Palveluihimme kuuluvat renkaat, vanteet ja huoltokorjaukset. Henkilö- ja pakettiautot, kuorma-autot, maatalouskoneet ja kaikki pyörillä liikkuvat laitteet ovat erikoisosaamistamme. Suoritamme myös renkaiden paistokorjauksia ammattitaidolla! Tule tutustumaan kattavaan rengasvalikoimaamme!

Asioidessa Lapinlahden toimipisteessä, pitää vain kertoa tai tarjousta sähköisesti pyydettäessä, että se liittyy LAPA-95 sopimukseen. Saat myös seurasta käyntikortin, minkä palauttamalla Savon Rengas myöntää 15 euron seura-alennuksen 150 euroa ylittävästä ostotapahtumasta.