LaPa-95:n yhteistyökumppanit eri toimialoilta ovat mukana tukemassa Lapinlahden jalkapallon ja futsalin kehitystyötä ja menestystä.


LaPa-95:n kumppanit ovat:

Varustekumppani:

Vuosia jatkunut yhteistyökumppanuus Puman ja LaPa-95:n välillä tuo seuraan mukanaan laadukkaat tuotteet ja se jatkuu vähintään vuoteen 2024. "Pelekin pelasi Pumilla, mikset sinäkin" Yksi kaikkien aikojen pelaaja on ikuistanut nimensä yhteistyökumppanimme brändiin. Mainoslause vuosikymmenten takaa kuvaa edelleenkin laatua. Puma on LaPa-95:n laadukas välinevalmistaja ja luotettava yhteistyökumppani. Puman laadukkaisiin tuotteisiin pukeutuvat kaikki LaPa-95:n joukkueiden pelaajat ja toimihenkilöt.

Pääyhteistyökumppanit:

Kesport/Iisalmi, LähiTapiola Itä, Painotalo Seiska Mainostoimisto TKD Diman, Matin ja Liisan Asema, Matti ja Liisa.

Yhteistyökumppanimme Kesport on Iisalmen keskustassa sijaitseva palveleva ja asiantunteva urheiluliike. Kesportista löydät laajan valikoiman tuotteita niin urheiluun, liikuntaan kuin vapaa-aikaankin. LaPa-95:n monivuotinen yhteistyökumppani tarjoaa seuran jäsenkortilla etuja tuotevalikoimastaan, Edut saat Iisalmen Kesportista näyttämällä jäsenkorttiasi maksun yhteydessä.

LähiTapiola Itä ja LaPa -95 yhteistyö perustuu keskinäiseen yhteistyösopimukseen ja seuralle maksettavaan lisäpalkkioon LähiTapiola idän asiakashankinnasta.

Palkkio muodostuu seuran verkkosivuille viedyn yhteydenottolomakkeen kautta toimitetuista yhteystiedoista siinä vaiheessa, kun toimitettujen yhteydenootopyyntöjen (liidien) määrä ylittää 25 kappaletta. LähiTapiola Itä maksaa LaPa -95:lle palkkion sovitun euromäärän/kpl ensimmäisten 25 liidin jälkeen.

Liidilomake avautuu linkistä lyyti.in/lapa95.

Lisää eduista valikosta YHTEISTYÖ/JÄSENEDUT


Painotalo Seiska Oy tunnetaan yhteistyökumppanina, jolle palvelu sekä laatu on kasvanut moraaliksi ja jolle jokainen asiakas on tärkeä.

Painotalo Seiska on kantanut huolta ympäristöstä ja huolehtinut vastuullisuudesta toimimalla ympäristösuhteessaan sertifioidusti, käyttämällä ekologisia värejä ja papereita, huolehtimalla kierrätyksestä ja uusiokäytöstä.

Nyt Painotalo Seiska panostaa myös aurinkoenergiaan. Viikolla 16 starttaa uusi aurinkovoimala, joka tuottaa jopa 80 % koko painotalon tarvitsemasta energiasta. Hiilijalanjälki on kohta kutistuvan pieni, sillä ostosähkökin on 100 % uusiutuvaa energiaa. Olemme ylpeitä siitä ja se on meille tärkeää.

Asiakkaan parhaaksi, huolellisesti


Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme mainosteippauksia yritysasiakkaille. Tarjoamillamme tuotteilla ja palveluilla saat puhtia mainontaasi, kustannustehokkaasti ja varmasti.


Yhteistyökumppanimme Diman tarjoaa palveluinaan timanttiporaukset, timanttisahausten ja purkutyöt luotettavasti, nopeasti ja ammattitaidolla.

Matin ja Liisan Asema; Mualimanmatkoojan pyssääspaekka jo vuodesta 1980. Matin ja Liisan Asemalta löydät parhaat tuotteet autollesi: Nesteen voiteluaineet, Voltera-lasinpesunesteet sekä tankkiin Futuraa tai Pro Dieseliä! Auton lisäksi tankkaat myös itsesi, maittavat aamiainen, lounas ja salaattilounas noutopöydästä, À la carte -annokset listalta, kotipizzan ja Scanburgerin monipuolinen valikoima, unohtamatta kahviopalveluita. Jos poistut Savonmualta, on pyssäyspaikka matkakeskus Niemenharju Pihtiputaalla. Ruokapalvelut savolaista vastaavat, lisäksi voit huilahtaa pidemmäksikin aikaa vaikka yöpymällä viihtyisässä hotellihuoneessa, mökkimajoituksessa tai matkailuautolla liikkuessasi camping alueella.Yhteistyö paikallislehden kanssa on ollut osa seuratoimintaa vuosien ajan. Matti ja Liisa tarjoaa laajan paikallisen uutisoinnin, ja erityisesti urheilu-uutisointi on valtakunnallista huippua paikallislehtien sarjassa. Lue monipuolisesta viihtyisästä lukupaketista, mitä omalla alueella tapahtuu, LaPa-95:n ja muiden lapinlahtelaisten seurojen ja urheilijoiden otteluista sekä tuloksista. Saat kiinnostavat uutiset, jutut ihmisistä ja tapahtumista yhdessä paketissa. Painettu lehti ilmestyy kerran viikossa saatavissa myös diginä; lehden verkkopalvelu, näköislehti ja sovellukset.

Kaisanet Oy on Kainuun, Ylä-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla toimiva verkkopalveluiden, tietoliikenteen, ICT-palveluiden ja digitalisaation asiantuntijayritys. Kaisanetista saat digitaaliset ratkaisut arjen ja juhlan sujumiseksi sekä laitteet ja liittymät. Kaikki mitä yhteydenpitoon tarvitset.

Yhteistyökumppanit:

Teho Sport/Olvi, Lapinlahden Apteekki, K-Market Ruokamestari, Konepalvelu Putro, K-Rauta Lapinlahti, Savon Rengas, Mellano, Savon Betonilattiat, PP Glulam, Paperpap, Teollisuuslinkki, Pietikäisen Korjaamo, Varpuke, SYMS, Haapaniemen Matkailu

Tehoa treeneihin. Yhteistyökumppanimme Olvin valistamat TEHO urheilujuomavalmisteet TEHO Sport tuoteperheestä löydät kaiken tarpeellisen, urheilujuoman, palautusjuoman ja proteiinismoothien, yltääksesi entistä parempiin suorituksiin ja palautumaan nopeammin.

Apteekkipalvelut lähelläsi.

Reseptien uusinta

Lähetämme asiakkaan pyynnöstä sähköisiä reseptejä uusittavaksi. Reseptien uusinta-aika on 1-8 vuorokautta. Perimme uusimisesta maksun.

Koneellinen annosjakelu

Apteekkimme tarjoaa asiakkailleen koneellista annosjakelua. Ostamme palvelun Espoonlahden apteekista, jossa lääkkeiden jakeleminen kerta-annospusseihin tapahtuu. Annosjaellut lääkkeet toimitetaan asiakkaalle kahden viikon erissä. Näin ollen muutokset lääkityksiin saadaan tarvittaessa muutettua lyhyellä ajalla.

Ennen kuin asiakas liittyy annosjakeluun, hänen lääkityksensä tarkistetaan. Tarkastuksessa katsotaan, onko käytössä päällekkäisiä lääkityksiä tai lääkkeiden välisiä yhteisvaikutuksia. Annosjakelu lisää lääkitysturvallisuutta, sillä apteekissa pidetään yllä ajan tasalla olevaa lääkelistaa. Annosjakelu sopiikin erityisesti iäkkäille ihmisille, joilla on paljon lääkkeitä käytössään. Koneellisesta annosjakelusta perimme palkkion.

Lääkejätteen vastaanotto

Apteekkimme ottaa maksutta vastaan käyttämättä jääneet ja vanhat lääkkeet. Lääkkeet ovat vaarallista jätettä, eikä niitä saa laittaa sekajätteen sekaan.

Huomioithan seuraavat lääkejätteen lajittelua helpottavat toimet

 • poista lääkepakkauksista henkilötiedot
 • poista ulkopakkaukset ja pakkaa tabletit ja kapselit läpinäkyvään pussiin
 • tabletteja ja kapseleita ei tarvitse irrottaa liuskoistaan
 • nestemäiset lääkkeet, voiteet ja aerosolit palautetaan alkuperäisissä pakkauksissaan
 • laita neulat ja piikit suojaan, esimerkiksi lasipurkkiin
 • toimita jodipitoiset tuotteet (esim. joditabletit, Betadine), elohopeakuumemittarit ja solunsalpaajat muusta lääkejätteestä erillään

Schengen todistus

Ulkomaille matkustaessa kannattaa ottaa mukaan yhteenveto sähköisistä resepteistä. Apteekistamme saa juuri ulkomaanmatkaa varten suunnitellun englanninkielisen yhteenvedon. Ko. yhteenvedon tulostus on maksullinen.

Lisäksi, jos matkustat Schengen maahan ja otat mukaasi keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä, saatat tarvita mukaasi myös Schengen todistuksen. Apteekissamme voit tarkistaa, onko käyttämäsi lääke sellainen, josta todistus vaaditaan. Todistuksen laatimista varten tarvitsemme passin tai henkilökortin. Palvelu on maksullinen.

Defibrillaattori

Apteekissamme on puoliautomaattinen defibrillaattori. Henkilökuntamme on koulutettu sen käyttöön.

Palveluihimme kuuluvat renkaat, vanteet ja huoltokorjaukset. Henkilö- ja pakettiautot, kuorma-autot, maatalouskoneet ja kaikki pyörillä liikkuvat laitteet ovat erikoisosaamistamme. Suoritamme myös renkaiden paistokorjauksia ammattitaidolla! Tule tutustumaan kattavaan rengasvalikoimaamme!

Asioidessa Lapinlahden toimipisteessä, pitää vain kertoa tai tarjousta sähköisesti pyydettäessä, että se liittyy LAPA-95 sopimukseen. Saat myös seurasta käyntikortin, minkä palauttamalla Savon Rengas myöntää seura-alennuksen 150 euroa ylittävästä ostotapahtumasta.


Sopimus ja yhteistyö muodostuu kahdesta osasta, toinen kauppiaan suoran tuen kautta, toinen puoli, missä Kauppias, K-Plus Oy ja LaPa-95 ovat yhteistyössä K-Plussa sopimuksella. Plussa-sopimuksen kirjanneet kartuttavat seuratukea jokaisesta ostoksesta minkä tekevät K-Marketista, käyttäessään rekisteröityä Plussa-korttia.

Plussa-sopimuksen piiriin pääsee rekisteröimällä Plussa kortin. Tällä halutaan kannustaa keskittämään ruokaostokset oman kylän kauppaan K-Marketin laadukkaaseen valikoimaan.

Ohje rekisteröitymiseen:

 1. Siirry osoitteeseen https://plussa.fi/k-plussa/kannata-ja-kerryta ja kirjaudu sivustolle sisään
 2. Mikäli jäsenellä ei ennestään ole Plussa-korttia, onnistuu kortin hakeminen täälä: https://plussa.fi/liity
 3. Jos et ole aiemmin kirjautunut Plussa.fi-sivustolle, luo K-tunnus Plussa-korttisi avulla – se onnistuu helposti
 4. Kun olet kirjautunut sisään, kannattajaksi pääsee liittymään valitsemalla ”Omat Tiedot” ja sitten ”Sponsorointikohteet”
 5. Valitse ”Liity kannattajaksi”, lisää avoimeen kenttään koodi SPXXXX ja liity jäseneksi.

Lomakkeelle syötetään seuraavat tiedot:

 • K-Plussa-kortin numero,
 • Nimi- ja osoitetiedot
 • Sponsorointikoodi: SP0 237 ( Huom.välilyönti..)

Muista tallentaa lomake.

Näin olet mukana tukemassa seuramme toimintaa.

K-Rauta Lapinlahti on rautakauppa, jossa remontti- ja rakennusasiat hoituvat kuntoon alusta loppuun. Uudistuneessa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan. Laajimmat valikoimamme ja paras osaamisemme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin.

Haluamme olla mukana tukemassa lasten tasapuolisia mahdollisuuksia harrastaa

Mellano Oy:

Laadukasta ja asiakaslähtöistä

Mellano Oy on toimialan halutuin toimija ja asiakkaamme paras lisäarvon tuottaja.

Mellano Oy on Suomen johtava kiintokalusteiden omamerkkivalmistaja ja suurin MDF-ovien valmistaja. Kysyntää vastaavan valikoimamme avulla sinä pysyt viimeisimpien trendien harjalla. Toimituksemme ovat nopeita ja täsmällisiä sekä tuotteemme laadukkaita.

Olemme erikoistuneet vaativiin, nopeisiin ja joustaviin toimituksiin sekä korkeaan laatutasoon. Vision saavuttaminen on mahdollista kysyntää vastaavan valikoiman ja asiakaslähtöisten liiketoimintamallien avulla. Toimintamme on asiakaslähtöistä, mikä näkyy aktiivisena toiminnan kehittämisenä asiakkaamme liiketoiminnan helpottamiseksi. Yhteistyö asiakkaidemme kanssa on jatkunut kymmeniä vuosia.

Olemme luotettava, vakavarainen ja hallitusti kasvava yhteistyökumppani.


Pietikäisen Korjaamo tarkastaa ja huoltaa autosi ammattimaisesti mitätöimättä valmistajan takuuta. Myös uusille autoille. Mekaanikkomme ovat koulutettuja ja heidän ammattitaitoaan kehitetään jatkuvasti tuotekoulutuksilla. Bosch Car Service -korjaamoissa auton kunto selvitetään ensiluokkaisen Bosch-testaustekniikan avulla. Onpa tarkastelun kohteena akku, dieseljärjestelmä tai mikä tahansa muu auton osa, henkilökuntamme luottaa nykyaikaisiin Bosch-tuotteisiin.

Liikenne Väänänen Ky on kolmannessa polvessa toimiva taksi- ja tilausliikennepalveluja tarjoava yritys. Liikenne Väänänen kuljettaa joukkueitamme turvallisesti ja luotettavasti

PP Glulam Oy on Varpaisjärvellä, Pohjois-Savossa sijaitseva lamellihirteen ja painumattomaan hirteen erikoistunut yritys. Vaikka yrityksemme on nuori, on henkilöstöllämme taustallaan vahva 20 vuoden ammattitaito. Varmistammekin parhaan mahdollisen laadun toimituksissamme yhdistämällä tekijöidemme kokemuksen sertifioituun kotimaiseen sahatavaraan.

Partaharjun Puutarha Oy perusti PP Glulam Oy:n jatkojalostaakseen yrityksen sahatavaratuotantoa. Laatu ja toimitusvarmuus ovat olleet Partaharjun Puutarhan vahvuudet jo vuosikymmenien ajan. Näihin vahvuuksiin on panostettu myös PP Glulamissa.

Valikoimaamme kuuluvat 70 mm – 270 mm vahvuiset lamellihirret. Painumatonta hirttä toimitamme 136 mm – 270 mm vahvuuksilla.

PP Glulam on mukana tukemassa naisten joukkuetta toimimalla pelaajan kummiyrityksenä.

Paikallinen nuohooja antaa nuohouksen ohella neuvoja ja opastusta nuohoukseen liittyvissä asioissa Nuohous toimii tärkeänä osana kiinteistön turvallisuuden, viihtyvyyden ja energiatehokkuuden ylläpitäjänä."Siisti ja hyvin tehty työ on ollut tuotemerkkini jo vuodesta 2008 lähtien"

Laatuilma Jarno Kovanen on mukana tukemassa P12 (2011) joukkuetta.

Neuleohjeiden verkkokauppa

Laini design on tukemassa P11 (2012) joukkuetta

Laine keittiöt hoitaa kotisi keittiön, kylpyhuoneen ja muun valitsemasi tilan suunnittelun, asennuksen ja remontoinnin ympäri Savon.

Laine keittiöt on tukemassa P11 (2012) joukkuetta

Savon LVI-talo toteuttaa LVI-urakat, LVI-suunnitelmat ja LVI-huoltopalvelut huolellisesti ja aina asiakkaiden toiveita kuunnellen. Kuopion ja Lapinlahden myymälöistä löytyy laadukkaat ja tyylikkäät LVI-tuotteet kodin tarpeisiin. Savon LVI-talo haluaa olla mukana tukemassa lasten harrastustoimintaa kohti terveellisempää ja turvallista tulevaisuutta.

Savon LVI-talo on tukemassa P9 (2014) joukkuetta

A-Turvatekniikka Ky tarjoaa valvonta- ja turvatekniikan ratkaisujen suunnittelun ja asennustyön. Tarjoamme monipuoliset murtohälytin-, kameravalvonta-, palovaroitinjärjestelmät, maatalouden hälytinjärjestelmät sekä muut turvaratkaisut.

A-Turvatekniikka Ky on tukemassa P9 (2014) joukkuetta