P11 osallistui Mikkeli-turnaukseen
P11 (-11)Julkaistu: 21.06.2022 18.45

P11 osallistui Mikkeli-turnaukseen

Kävimme joukkueemme, Lapa-95 P11:n kanssa Mikkelissä turnauksessa toissa viikonloppuna. Heti ensimmäisenä pelipäivänä lauantaina otteluita oli neljä kappaletta. Kaksi ensimmäistä ottelua olivat turnauksemme huonoimmat ja hävisimme molemmat. Lieneekö syynä sitten pieni matkaväsymys tai turnausjännitys? Kolmannessa pelissä olimme jo lähellä voittoa, mutta vastustaja kampesi kahdella pikamaalilla tasoihin. Neljäs peli olikin päivän paras ja voitimme ottelun selkeästi 6-1.

Toisena pelipäivänä vastustaja koveni vielä huomattavasti. Taistelimme ensimmäisessä ottelussa pitkään ja olimme mukana pelissä, mutta lopulta kaaduimme saappaat jalassa lukemin 2-0. Vielä oli edessä pitkän turnauksen viimeinen koitos ja joukkueena asetimme ehdottomaksi tavoitteeksi voiton. Lopulta tavoite saavutettiin ja kaadoimme vastustajan lukemin 3-2.

Kaiken kaikkiaan turnauksemme oli selkeästi nousujohteinen ja onnistunut ottaen huomioon senkin seikan, että osalle tämä oli ensimmäinen turnaus peliuralla. Tulosta tärkeämpänä voimme pitää sitä, että joukkue hitsautui hyvin yhteen, pelaajat kannustivat toisiaan ja me taustat voimme olla ylpeitä pelaajien käytöksestä viikonlopun aikana. Mikkelistä lähtikin kasa lapsia hymy naamalla kohti Lapinlahtea.

Pele Koljonen