PerheFutis starttaa 5.3.2023
PerhefutisJulkaistu: 24.02.2023 07.27

PerheFutis starttaa 5.3.2023

Perhefutis starttaa sunnuntaina 5.3. klo 13.30 Monarin salissa

Perhefutis (2-5v)

Sinä 2-5 vuotias lapsi! Tule leikkimään ja harjoittelemaan pallottelutaitoja! Ota mukaan mummi, kummi, iskä, äiskä, tai kuka vain sinulle tärkeä aikuinen. Tehdään yhdessä!

Lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus PerheFutis käynnistyy maaliskuussa. Lapsen kanssa harrastava aikuinen osallistuu harjoituksiin yhdessä lapsen kanssa. Jotta jokainen lapsi saa harjoituksissa tarvitsemansa tuen ja yhdessä tekemisen kokemuksen. Perheen tulee varata yksi aikuinen jokaista ilmoitettavaa lasta kohden, aikuisen ei tarvitse olla sama kaikissa harjoituksissa.

Ryhmä aloittaa toiminnan 5.3.2023. Perhefutis toimii talviajan sunnuntaisin Monarin salissa klo 13.30-14.30 ja kenttien avauduttua talven alta Haminamäen tekonurmella. Ulkokauden aikatauluista ilmoitetaan myöhemmin. Ellei täyttä ryhmää saada heti kokoon, pyritään uusi aloitusajankohta saamaan heti kun ilmoittautuneita on riittävästi. Ilmoittaminen/tiedottaminen tapahtumista sivuston kautta. Jopoxin pukukoppitoimintoon pääset hyväksymällä ilmoittautumisen jälkeen saamasi pukukoppikutsun.

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautuminen linkistä avautuvalla lomakkeella PERHEFUTIS Lomakkeen saa avattua myös PerheFutiksen kotisivujen valikosta lomakkeet tai klikkaamalla "Ilmoittaudu Perhefutikseen" karusellikuvaa. Ilmoittautua voit koko kaudelle 5.3.-29.10.2023 tai pelkästään kevätkauteen (5.3.-18.6) tai syyskauteen 6.8.-29.10.) Ilmoittautumiset 28.2.2023 mennessä. Ilmoittaua voi mukaan koko toiminnan ajan.

AJANKOHTA:

 • Talvella: sunnuntaisin klo 13.30 - 14.30 Monarin salissa
 • Kesällä sunnuntaisin klo 13.30-14.30 Haminamäen tekonurmella, jos vuoro tuolloin saadaan kentälle, kevään ja kesän ajankohdat vahvistetaan kenttävuorojen vahvistuttua. .

Maksut:

 • Harrastemaksu kausi 2023 80€ (5.3-29.10 välisenä aikana)
 • Kevätkausi 40€ (5.3-18.6. välisenä aikana)
 • Syyskausi 40€ (6.8-29.10. välisenä aikana)

Maksaminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin tulevalla laskulla. Maksuun sisältyy lapsen harrastepassi ja -vakuutus. Lapsilla vakuutus on pakollinen. Kevät- ja syyskausi laskutetaan omilla laskuillaan.

MITÄ ON PERHEFUTIS?

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Toiminta on yhteistä oppimista ja oivaltamista kiireettömässä ilmapiirissä. Lapselle toiminta tarjoaa aikuisen jakamattoman huomion. Vanhemmalle Perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä yhteisen tekemisen parissa. Valtakunnallinen Perhefutis-toiminta on osa Palloliiton Volkswagen-yhteistyökumppanuutta.

TOIMINNAN TAVOITTEET

 • Perhelähtöinen toiminta
 • Tukea lapsen ja vanhemman vuorovaikutusta, antaa vinkkejä myös vapaa-aikaan
 • Nauttia ja iloita liikkumisesta leikinomaisesti yhdessä oppien
 • Oppia motorisia perusliikuntataitoja ja tukea lapsen oman kehon hahmottamista
 • Vahvistaa ja tukea lapsen myönteistä minäkuvaa ja itsetuntoa
 • Tukea lapsen pallon- ja välineenhallintakykyä
 • Aikuiselle kevyttä aerobista- ja lihaskuntoharjoittelua

Lapsen kasvaessa futisharrastusta voi jatkaa LaPa-95:n Jalkapallokoulussa